@Gnevnite с извънредно издание: „Аз нали ти казах?!“

 
25/01/2013
СОФИЯ (PIA) — —

baner_referendumОнлайн предаването ще представи първите данни и коментари за ядрения референдум

 В неделя 27 януари, от 18:00 екипът на „Гневните“ ще излъчи извънредно предаване, посветено на първия референдум в най-новата история на България. Водещият Иван Бедров ще разговаря с лидери на общественото мнение в мрежата и с наблюдатели на изборния процес.

Извънредното издание на Гневните: „Аз нали ти казах?!“ ще се излъчва на живо от 18:00 часа на http://gnevnite.net/live. Иновативният формат предоставя на зрителите възможност да изказват мнение и да задават въпроси в реално време с помощта на чат-формата на сайта, във Facebook групата „ГневниМладиХора“ и в Twitter с хаштаг #bgref2013.

CVphotoИзвънредното издание на „Гневните“: „Аз нали ти казах?!“ ще покаже ексклузивно свидетелствата на наблюдателите на изборния процес от Института за развитие на публичната среда, които ще бъдат на 15 места в страната. В студиото ще участват анализаторите Васил Гарнизов, Цветозар Томов, Пламен Даракчиев и Владимир Шопов, активистите Антоанета Цонева, Александър Кашъмов, Тома Белев, икономистите Никола Газдов и Петър Ганев, политиците Радан Кънев от ДСБ, Тома Биков от България на гражданите и Боян Балев от БСП, както и Магдалина Генова и Албена Тодорова, популярни в социалните мрежи като Нервната акула и Бембени.

Предаването ще проследи сигналите за нарушения, постъпили на интернет платформата „За честни избори“

„Гневните“ ще предостави безплатно сигнала от предаването на всички информационни сайтове и блогове, които прояват интерес да го излъчат на живо. „Гневните“ е проект на Института за развитие на публичната среда, PIA News Agency и Фондация „14 януари“.

Copyright © 2017. При използване на информация от Гневни Млади Хора цитирането и позоваването с линк е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Участвайте: